Dorpshuis “Humsterland“ te Oldehove krijgt vanaf september een nieuwe activiteit.
Op initiatief van het dorpshuis, Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn en ZorgSaam Oldehove wordt vanaf 6 september iedere donderdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur een gezellige inloopochtend georganiseerd voor de inwoners uit Oldehove. Dit alles onder de noemer van de Dorpskamer.
De ochtend is er om elkaar in een gezellige sfeer te ontmoeten, om mogelijke eenzaamheid te verminderen, inwoners te verbinden, elkaar beter te leren kennen en zelfredzaamheid zo lang mogelijk in stand te houden. Een vast programma is er niet. De bezoekers mogen zelf weten wat ze willen doen. Sjoelen, kaarten, spelletjes of gewoon een bakje doen. Men hoeft niets, maar mag alles.
We kijken eerst hoe het op de donderdagochtend loopt en daarna kunnen we altijd uitbreiden naar meerder ochtenden in de week. Ook kunnen we andere activiteiten en diensten organiseren zoals een ICT spreekuur bij PC problemen, een Repaircafé, informatiepunt WMO/Zorg/Welzijn en Mantelzorg, lezingen, filmochtenden, mannensoos, bingo, etc…
De Dorpskamer is er voor iedereen. Een plek om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee voor maar 1 euro.

Men kan zich aanmelden bij ZorgSaam Oldehove ( info@zorgsaamoldehove.nl ) als vrijwilliger voor de Dorpskamer Oldehove.