LET’S GRO FESTIVAL: in één middag van idee naar resultaat

Ben jij inwoner, student, (startende) ondernemer of ben je lid van een buurtvereniging, sportvereniging? Heb jij een idee dat je wil realiseren? Denk jij er bijvoorbeeld altijd al over om je buurt mooier te maken, je kantine op te knappen, je bedrijf te starten en daarmee de wereld mooier te maken? En wil je weten hoe je dat moet aanpakken? Kom dan op donderdagmiddag 1 november 2018 naar zaal Balk in Zuidhorn. Dan organiseren wij het evenement Goud Geluk over betekeniseconomie en helpen wij jou je ambities waar te maken: in één middag van idee naar resultaat!

Hoe doen we dat? Allereerst beginnen we om 12.30 met inspiratiesessies van twee gevestigde keynotesprekers: Kees Klomp (spreker en auteur van onder andere Handboek betekenisvol ondernemen) en Patrick van Hees (spreker en auteur van onder andere De geluksprofessor).

Hierna volgt vanaf 15.00 uur een middag boordevol workshops, mini-presentaties en informatiestands van inspirerende ervaringsdeskundigen, waaronder startups en buurtverenigingen.
Ook zijn er tal van partijen die je kunnen vertellen hoe je je initiatief kan financieren, waaronder de Rabobank, de Kredietunie Westerkwartier en SNN/NOM. En er zijn coaches die je willen helpen om de volgende stap te zetten.
Aan het eind van de middag, zo rond de klok van 16.30, kan je je idee pitchen op het open podium en kans maken op een mooie startsubsidie om je idee te kickstarten. We sluiten om 17.15 af met een netwerkborrel.
Het maakt niet uit met welk betekenisvol idee jij aan de slag wilt; alles en iedereen is welkom! Van het opzetten van een startup tot het realiseren van een buurtmoestuin. Ook bestaande initiatieven die een steuntje in de rug nodig hebben, zien we graag.

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier


Datum: 01 nov 2018
Tijd: 13.00 – 17.30 uur
Locatie: Balk, Zuidhorn
Door: Let’s Gro
Type: Evenement
Kosten:
Reserveren/aanmelden: zie boven