Jaarlijks zetten vele inwoners, jong en oud, zich vrijwillig in voor buurt- en bewonersinitiatieven, verenigingen en stichtingen, kerken, sportclubs, jeugd- en jongerenwerk, het goede doel, zorginstellingen, scholen, musea en natuurorganisaties.
Dankzij deze inzet van enthousiaste vrijwilligers kunnen organisaties bestaan en activiteiten plaatsvinden.
De gemeente Zuidhorn waardeert de inzet vrijwilligers zeer en organiseert samen met Vrijwilligerswerk Zuidhorn op donderdag 11 mei 2017 een gezellige High Tea en Feestavond voor vrijwilligers.

Programma

Tijdens de High Tea van 14.30 tot 17.00 uur kunnen vrijwilligers genieten van thee of koffie en diverse hapjes.

Verder zijn er uiteenlopende leuke activiteiten zoals een stoelmassage, dammen, lezing over retrofietsen en biermerken, een yogasessie zittend op je stoel, een workshop haken of over kleur en kledingstijl.
Deelname aan een activiteit of workshop is geheel vrijblijvend!
In de avond van 20.30 tot 23.00 uur is er een feestprogramma met o.a. vinyl DJ  The Single Guys en als hoofdact Vandestraat050. Deze Groningse band, bekend van de hit ‘Aaierbaal’, maakt van elk optreden een feest!
Zowel de High Tea als de feestavond worden gehouden bij Zaal Balk, De Gast 39 te Zuidhorn.
Deelname aan de High Tea en Feestavond is gratis en alle vrijwilligers woonachtig in de gemeente Zuidhorn zijn op 11 mei van harte welkom!

Aanmelden voor de High Tea

Vrijwilligers kunnen zich voor de High Tea tot 5 mei a.s. aanmelden bij steunpuntwelzijn@swgz.nl
Bij aanmelding graag naam, woonplaats en de vrijwilligersorganisatie vermelden.

De High Tea biedt ruimte aan maximaal 150 vrijwilligers en daarom geschiedt deelname op basis van volgorde van aanmelding. Na 5 mei krijgt u een bevestiging van deelname.

Aanmelden voor de feestavond is niet nodig. Wees wel op tijd, want vol is vol!

Vrijwilligers in beeld

Like ons op facebook https://www.facebook.com/vrijwilligersfeestzuidhorn/?ref=page_internal  en laat anderen zien waar u zich inzet als vrijwilliger!

Dit kan met een kort filmpje van max. 30 seconden of een foto waarop te zien is waar en wat voor vrijwilligerswerk u doet.

Deze kunnen geplaatst worden op onze facebookpagina of worden meegestuurd bij de aanmelding.

Mocht u iemand kennen voor wie deze uitnodiging voor de High Tea of muzikale feestavond van toepassing is, wees vrij om deze door te sturen!

Hopelijk tot ziens op 11 mei!

Namens de werkgroep Vrijwilligersfeest Zuidhorn een vriendelijke groe.